Kalastajan Savukoski

Energiapolar on lappilaisten oma sähkönmyyjä

Energiapolarin asiakkaana saat luotettavaa sähkökaupan kumppanuutta läheltä. Myymme sähköä mahdollisimman edullisesti ja aina vastuullisesti. Olemme sähkömarkkinoiden asiantuntijaorganisaatio, joka vastaa kysymyksiisi sähkön hinnasta, sähkösopimusten kilpailuttamisesta ja energiatehokkuudesta. Energiapolarilta saat sähkösopimukset kaikkialle Suomeen. Energiapolarin tuoteperheistä jokainen löytää kotiinsa parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Sähkönmyynnin toimitusvelvollinen alueemme kattaa seuraavien verkkoyhtiöiden jakelualueet: Rovakaira Oy, Rovaniemen Energia Oy, Tornionlaakson Sähkö Oy, Koillis-Lapin Sähkö Oy, Tunturiverkko Oy, Muonion Sähköosuuskunta, Enontekiön Sähkö Oy ja Pellon Sähkö Oy.

Laske Tarjouslaskurilla kotiisi edullinen sähkötarjous, vertaa hintoja ja tee sopimus »

Noudatamme sähkönmyynnissä Energiateollisuus ry:n suosittelemia alan yleisiä sähkönmyyntiehtoja SME2014.

LAPIN BIO+

Lapin BIO+

Lapin BIO+ on yksivuotinen (max 12 kk) kiinteähintainen sähkösopimus. Biosähkösopimus sopii parhaiten koteihin, joissa arvostetaan ja tehdään ekologisia valintoja.

Tutustu tuotteeseen »

LAPIN TAKUU small

Lapin Takuu

Lapin Takuu on kaikille asiakkaillemme tarkoitettu edullinen ja turvallinen, määräaikainen sähkösopimus. Sopimushinta on kiinteä koko sopimusajan (max 24 kk).

Tutustu tuotteeseen »

spot

Polar Tuntispot

Polar Tuntispot -sähkösopimus takaa sinulle aivan uudenlaisen, sähköpörssin tuntihintaan sidotun sopimuksen. Sopimus on voimassa toistaiseksi 2 viikon irtisanomisajalla.

Tutustu tuotteeseen »

spot

Polar Spot

Ajan hermolla liikkuva uudenaikainen ja dynaaminen sähkösopimus. Hinta seuraa markkinaa kuukausitasolla. Sopimus on voimassa toistaiseksi 2 viikon irtisanomisajalla.

Tutustu tuotteeseen »

POLAR spot hintakatto

Polar Spot Hintakatto

Polar Spot Hintakatto -sähkösopimus takaa sinulle sähköenergiaa aidosti sähköpörssiin sidotuin hinnoin, mutta hintakatto turvaa, ettei hintasi koskaan ylitä kattoa.

Tutustu tuotteeseen »

EP web lapinvartti

Lapin Vartti

Lapin Vartti on edullinen ja joustava, toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Vartti-sopimusten hinnantarkistuspisteet ovat aina ennalta tiedossa.

Tutustu tuotteeseen »

www-sivustolle  »