Kalastajan Savukoski

Maaselän Kone Oy

Maaselän Kone Oy on vuonna 1983 perustettu metalliteollisuusyritys, joka toimii Haapajärvellä Pohjois-Pohjanmaalla. Yritys on koko historiansa ajan keskittynyt maa- ja metsätalouskoneiden valmistukseen ja markkinointiin.

Toiminta-ajatuksena on suunnitella, valmistaa ja markkinoida teknisesti yksinkertaisia ja toimintavarmoja työkoneita helpottamaan maa- ja metsätalouden töitä.

Markkinointi kotimaassa

Tuotteiden markkinoinnin hoitaa yksinoikeudella Kesko. Kaikki tuotteet löytyvät helposti lähimmästä K-Maatalouskaupasta tai heidän yhteistyöyrityksestään.

Markkinointi viennissä

Meillä on maakohtaiset maahantuojat kaikilla päämarkkinoillamme. Tuotteitamme viedään nykyään jo yli kolmeenkymmeneen maahan. Lista tärkeimmistä maahantuojista ja heidän yhteystietonsa löytyy myös näiltä sivuilta.

Tuotanto

Maaselän Koneella on ajanmukaiset, vuonna 1999 ja 2000 valmistuneet yhteensä 14600 m2 suuruiset toimitilat Haapajärven keskustan tuntumassa. Yhtiön palveluksessa on noin 100 työntekijää.

Huolto ja varaosat

Oleellinen osa palveluamme on nopea huolto ja varaosatoimitukset. Sijaintimme keskellä Suomea, karjatalouden ydinalueella, mahdollistaa useimmat varaosatoimitukset ja huoltotoimet jo samana päivänä. Kotisivuiltamme löydät tiedot koneidemme varaosista ja konekohtaiset varaosakuvat. Myös käyttöohjekirjat ovat saatavilla suoraan sivuiltamme.

Maaselän Kone Oy
Valimotie 1
85800 HAAPAJÄRVI
Puh. (08) 772 7300
Faksi (08) 772 7320
Sähköposti info@maaselankone.fi

www-sivustolle  »