Kalastajan Savukoski

Kalabongausviikko 19.–25.5.2014

ympäri Suomen - 19.05.2014

Kalabongausviikkoa vietetään tänä vuonna 19.-25. toukokuuta. Netin kautta tapahtuvaan leikkimieliseen kalabongauskisaan voivat osallistua kaikki halukkaat kalastajat ympäri Suomen.

Viikon aikana narraamansa kalat voi ilmoittaa kisaan netissä osoitteessa www.ahven.net/bongaafisu sunnuntai-iltaan klo 24 asti. Viime vuonna osallistujia oli eri puolilta Suomea ja tänä vuonna suosion uskotaan nousevan. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan kolme hienoa kalastustarvikesettiä, joissa on kymmeniä korkealaatuisia kotimaisia vieheitä.

Suomesta on tavattu tällä hetkellä 100 kalalajia. Vakituisia lajeja on noin 70, mutta jo 20 lajin pyytäminen vuositasolla edellyttää perehtymistä lajien esiintymiseen ja elintapoihin sekä tietysti kalastusmenetelmiin.

Kalabongausviikon järjestää Kalatalouden Keskusliitto yhteistyössä kalatalousalan lehdistön ja kotimaisten kalastusvälineyritysten kanssa.

Lisätietoja Kalabongauskisasta

tiedottaja Tapio Gustafsson
p. (09) 6844 5914

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan kolme hienoa kotimaisia vieheitä sisältävää kalastustarvikesettiä. Lahjoittajina ovat Kuusamon Uistin, Finlandia Uistin ja Rapala.

Yhteistyökumppaneina Kuusamon Uistin, Finlandia Uistin ja Rapala